AcasăActualitateCe răspuns halucinant a primit de la Poliția Locală un focșănean cu...

Ce răspuns halucinant a primit de la Poliția Locală un focșănean cu handicap care și-a găsit locul de parcare ocupat

Un bărbat din Focșani, care a suferit un accident din cauza căruia se deplasează acum greu, a obținut de la Primăria Focșani un loc de parcare, cu abonament, destinat persoanelor cu handicap. În week-end, când s-a întors de la București, de la o operație chirurgicală, acesta și-a găsit locul ocupat și a sunat la Poliția Locală pentru a sesiza aspectul. Răspunsul oamenilor legii l-a enervat, determinându-l să-și spună amarul, nu fără umor, pe pagina de socializare.

<<„BUL” nu e e ales la întâmplare, vine de la „BULL” (taur în englezeşte). Putem, forţând un pic, să presupunem că înseamnă BOU (un tăuraş mai bătrân, aşa). Omul are un sticker în geam care ne spune că e ceva sculă prin sindicatul PROLEX, al poliţiştilor şi vameşilor.
Dacă puteţi sharui cât mai mulţi aceasta postare, mi-aş dori să ajungă să fie văzută şi de tăuraşul nostru tomnatec, dar şi de poliţia locală Focşani care, la sesizarea mea telefonică, a refuzat să-mi dea un număr de înregistrare pentru că n-au numere şi nici n-au nevoie. Răspuns textual la întrebarea mea despre cum ţin evidenţa sesizărilor a fost că nu au un registru pentru asta ci doar un „caiet de matematică” (!). Nu e deloc prima oară când o păţesc la ajungerea acasă sau prin parcări de supermarketuri şi instituţii şi încep să-mi pierd speranţa că semenii mei mai puţin handicapaţi vor ajunge la nivelul simplu de înţelegere care să le permită să le pese de mine şi de alţii ca mine>>, scris bărbatul pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu