Care este programul pieței agroalimentare din Adjud

0
342
Conform Dispoziției nr. 333/23.03.2020 a primarului municipiului Adjud privind stabilirea unor măsuri pentru prevenirea și răspândirii noii forme de coronavirus SARS-CoV-2 care determină boala COVID-19, la nivelul municipiului au fost instituite următoarele măsuri pe perioada stării de urgență:
– Este permisă vânzarea mărfurilor la tarabele din incinta pieței doar între orele 08:00 – 12:00. În intervalul orar 12:00 – 13:00, piața va fi igienizată. Începând cu ora 13:00, piața va fi redeschisă pentru spațiile comerciale din incintă, care au ca obiect de activitate comerțul produselor alimentare (insula cu tarabe din centru va rămâne închisă).
– Cetățenii vor intra în piață pre poarta 1 (magazin Arvom) și vor ieși pe poarta 2 (lângă administrația pieței).
– Este interzis accesul în Parcul Municipal cu excepția aleii care asigură legătura dintre str. Republicii și str. Libertății.
– Este interzis accesul în Parcul CFR și Parcul Spitalului.
– Este interzis accesul în toate locurile de joacă de pe teritoriul UAT Adjud (municipiul Adjud și localitățile aparținătoare). (sursa: Primăria Municipiului Adjud)

Potrivit datelor oficiale, până luni seară, la nivelul municipiului Adjud au fost înregistrate 107 persoane în izolare la domiciliu.