AcasăFocsaniA fost reținut suspectul furtului autoturismului din Focșani: un tânăr fără permis

A fost reținut suspectul furtului autoturismului din Focșani: un tânăr fără permis

Ieri, 9 martie, în jurul orei 12:00, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a fost sesizat despre sustragerea unui autoturism de pe Bulevardul Brăilei din municipiul Focșani. Imediat după sesizare au fost dispuse măsurile specifice, fiind alertate echipajele de poliție din teren pentru depistarea autoturismului, fiind instituite filtre rutiere.

Autoturismul a fost depistat de polițiștii Biroului de Ordine Publică în trafic, în cartierul Sud din municipiul Focșani, la volanul acestuia fiind identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Tătăranu, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma verificărilor și activităților specifice efectuate, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 22/23 februarie a.c., în jurul orei 04:50, tânărul ar fi pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea unei societăți comerciale din localitatea de domiciliu, ar fi acoperit camera de supraveghere video, apoi ar fi spart geamul ușii de acces de unde ar fi sustras suma de 970 lei.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furtul sumei de 1100 lei și 100 euro din autoturismul sustras, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză și recuperării prejudiciului. (IPJ Vrancea)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu