sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăSocietateCum poţi transforma cadourile clasice în cadouri inedite: sfaturi şi trucuri utile

Cum poţi transforma cadourile clasice în cadouri inedite: sfaturi şi trucuri utile

Să alegi cadoul potrivit poate fi o adevărată bătaie de cap, mai ales dacă persoana care urmează să le primească nu îţi este foarte apropiată. În plus, în perioadele Sărbătorilor, atunci când trebuie să faci foarte multe cadouri, poţi simţi deseori lipsa de inspiraţie.

Există o mulţime de variante atunci când alegi cadouri, însă se poate întâmpla că cele mai multe idei să se îndrepte către cadouri clasice. Cărţile, parfumurile, hainele, toate se număra printre idei de cadouri la care te gândeşti prima dată. Acest lucru se întâmplă deoarece acestea sunt foarte accesibile. În prezent, ai o mulţime de opţiuni când vine vorba de haine, accesorii, cosmetice şi parfumuri, atât online, cât şi în mall-uri sau magazine de profil.

Vestea bună este că poţi transforma cadourile clasice în surprize inedite, dacă adaugi un strop de creativitate. Iată câteva sfaturi şi trucuri utile pentru a transforma un cadou banal într-unul de milioane:

Cana cadou

O cană se număra printre cele mai populare idei de cadouri personalizate. Aceasta este perfectă atunci când cauţi cadouri ieftine pentru evenimente la birou sau pentru persoane care nu îţi sunt foarte apropiate.

Cum poţi transforma cana cadou într-o adevărată surpriză? Ei bine o poţi umple cu diverse produse şi obiecte.

Ca să adaugi un twist creativ atunci când vrei să dăruieşti o cană umple-o cu dulciuri, produse mini de îngrijire, flori sau orice altceva crezi i s-ar potrivi destinatarului. Dacă îi cunoşti pasiunile şi preocupările, atunci ţine cont de acestea. Spre exemplu, pentru un coleg pasionat de fitness, o cană plină cu batoane proteice poate fi un super cadou.

Parfumurile

Parfumurile sunt cadouri clasice, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Uneori, poate fi dificil să găseşti un parfum cu care să ştii sigur că nu dai greş. Poate destinatarului nu îi va plăcea, poate îl are deja acasă sau foloseşte o altă variantă a produsului.

Ca să nu te chinui prea mult să găseşti sticluţa perfectă de parfum, optează pentru seturi cu mai multe parfumuri în variante mini. Casele mari de modă, parfumeriile de nişă şi multe alte branduri oferă spre vânzare cutii cu mini parfumuri diverse. Poţi ambala cutia frumos, iar cel sau cea care o va primi în dar va putea să încerce mai multe parfumuri.

O altfel de experienţă în dar

Experienţele se oferă în dar de ani de zile şi numeroase companii oferă zeci de activităţi organizate pe care le poţi achiziţiona sub formă de voucher. De la masaje şi până la tras cu arma în poligon sau zbor cu parapanta, există o mulţime de experienţe populare ce se oferă în dar.

Dacă îţi doreşti să oferi în dar o experienţă, dar nu vrei să alegi ruta clasică, te poţi reorienta către activităţi simple.

Spre exemplu, pentru o persoană pasionată de activităţi de relaxare, poţi să cumperi o lună de abonament la piscină sau SPA și fitness. Pentru cei ce iubesc filmele poţi alege un voucher cu bilete la film ce include cină şi open bar.

Nu există nicio regulă care spune că experienţele pe care le oferi în dar trebuie să fie aventuroase sau să se încadreze în anumite tipare. Aproape orice fel de pasiune se poate transpune într-o experienţă în dar şi cu ajutorul creativităţii poţi ajunge la cadoul perfect.

Decoraţiunile

Decoraţiunile ne fac casele, birourile sau grădinile mai frumoase, însă multe dintre ele nu au utilitate. Mai exact, foarte puţine decoraţiuni sunt cu adevărat utile în casă, în grădina sau la birou atunci când desfășori diverse activități.

Deşi decoraţiunile au un rol imens în amenajări, este o idee bună să laşi în seama celui ce foloseşte spațiul alegerea lor. Ca să adaugi un plus de utilitate unui cadou decorativ, îndreaptă-te către piese de mobilier mici sau dispozitive smart pentru casa ori birou. Măsuţele de cafea, fotoliile tip puf, seturile de mobilier pentru balcon ori electrocasnicele mici de bucătărie, toate pot fi idei excelente de cadouri. Desigur, trebuie să alegi în funcţie de preferinţele destinatarului. Încearcă astfel să alegi obiecte care îşi vor găsi locul la vedere în casă, la birou sau în curte, precum decoraţiunile, însă care au şi utilitate.

Artă

Este o idee foarte bună să faci cadou tablouri, cărţi sau albume de muzică atunci când ştii gusturile destinatarului. Totuşi, există şi alte metode de a dărui artă. Poţi să oferi în dar posibilitatea de a crea artă. Spre exemplu, pentru un pasionat de lectura şi scris, în loc să alegi o carte, alege un jurnal şi un stilou de calitate. Astfel, îi oferi ocazia de a îşi exersa creativitatea şi talentul.

Pentru cei pasionaţi de pictură şi desen, seturile de pânze, acuarele, caietele pentru schiţe sau pensulele sunt perfecte ca să îi încurajezi să dea frâu liber creativităţii. Poţi oricând să adaugi un element surpriză cadourilor clasice. Astfel, îţi vei pune amprenta personală atunci când faci un dar, iar destinatarul va aprecia cu siguranţă.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu