”Vrem ca tinerii vidreni să se întoarcă acasă!”. Președintele PNL Vidra, Daniel Moroșanu, atrage atenția cu privire la depopularea localității

0
34

Alegerile europarlamentare din 26 mai ar putea reprezenta un moment de cotitură și pentru administrația locală din Vidra, în condițiile în care românii ar putea da un semnal extrem de puternic tuturor primarilor din România care nu și-au făcut datoria față de oamenii din localitățile pe care le reprezintă.

Pentru comunitatea din Vidra, președintele filialei PNL, Daniel Moroșanu, are mai multe idei legate de bunul mers al comunității pe care o reprezintă. ”În primul rând eu mi-aș dori ca tinerii din Vidra plecați în străinătate să se întoarcă în țară în număr cât mai mare. După ce vom prelua administrarea Primăriei, vom acorda beneficii celor care vor să se întoarcă în țară și să deschidă o afacere”, a precizat Moroșanu. Acesta a adăugat că înVidra e nevoie de un centru de colectare a fructelor, de o nouă stație de epurare, de canalizare pentru toate satele. ”Am în vedere pentru Vidra extinderea și refacerea alimentării rețelei cu apă, asfaltarea drumurilor comunale cu bani europeni, iluminat publicat în toate satele cu lămpi pe led pentru reducerea consumului, precum și atragerea de investitori pentru crearea locurilor de muncă. Nu în ultimul rând,cu sprijinul deputatului PNL Ion Ștefan vom găsi soluții și pentru conectarea localității la rețeaua de gaze pentru a reduce costurile cu încălzirea. Sigur, acest lucru va fi mult mai ușor cu PNL la guvernare, iar un prim semnal va fi dat de alegerile din 26 mai”, a afirmat liderul PNL Vidra, care este și prim-vicepreședinte PNL Vrancea.

Material comandat de PNL. Realizat de Media Vemo. Cod mandatar financiar: 41190007.