luni, mai 27, 2024
AcasăSocietateVrâncenii pot plăti taxele la ANAF cu cardul

Vrâncenii pot plăti taxele la ANAF cu cardul

Agenția Națională de Administrare Fiscală anunță că persoanele fizice își pot achita taxele la stat și cu cardul, în 10 județe din țară. Printre acestea se numără și contribuabilii din Vrancea, pentru care Banca Transilvania a instalat echipamentele necesare. Conform anunțului transmis de Serviciul de Comunicare, Relații Publice și Mass-Media din cadrul ANAF, plata cu cardul se poate face din această săptămână în județele arondate Direcțiilor Regionale ale Finanțelor Publice din Timșoara și Galați.
”Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală vin în sprijinul cetățenilor și continuă procesul de modernizare și de simplificarea a plății taxelor și impozitelor fiscale și nefiscale. Din această săptămână, persoanele fizice din 10 județe pot să își plătească obligațiile fiscale cu ajutorul cardului bancar la ghișeu. În acest scop, au fost instalate 101 POS-uri, în 53 de sedii ANAF (direcții regionale, administrații fiscale județene și servicii fiscale orășenești cu unități de
trezorerie). Garanti Bank, banca desemnată câștigătoare de către Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara în urma licitației pentru achiziția de servicii bancare, a instalat 49 de POS-uri în 25 de sedii ale ANAF din județele:
Arad, Caraș Severin, Hunedoara și Timiș. Banca Transilvania, desemnată câștigătoare de către Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați în urma licitației pentru achiziția de servicii bancare, a instalat 52 de POS-uri în 28 de sedii din județele: Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea. Procesul de modernizare și debirocratizare continuă. ANAF a inițiat procedura de licitație deschisă pentru achiziția de servicii de acceptare a plăților de impozite, taxe, contribuții și alte sume efectuate online prin carduri bancare prin intermediul Sistemului Național Electronic de Plăți (www.ghiseul.ro). Anunțul de participare cu numărul 168765/19.07.2016 poate fi consultat pe site-ul SEAP, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 23 august.”

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu