luni, mai 27, 2024
AcasăSocietateVIDEO Bătaie pe mort. Concubina și rudele unui decedat s-au "păruit" la...

VIDEO Bătaie pe mort. Concubina și rudele unui decedat s-au „păruit” la morga Spitalului

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Nereju, nu are parte de liniște nici după ce a murit. Concubina cu care a trăit 16 ani, pe de o parte, și cele cinci surori ale decedatului, pe de altă parte, s-au certat azi dimineață ca la ușa cortului la morga Spitalului Sf. Pantelimon din Focșani, fiecare revendicându-și mortul. Miza, potrivit rudelor decedatului, ar fi una legată de moștenire, întrucât, bărbatul a lăsat înainte de a muri casa cu etaj din Nereju fiicei concubinei sale. În plus, nici concubina, nici fiica sa nu s-au mai îngrijit de bărbat și au plecat în Italia, lăsându-l singur și grav bolnav.

morga (1)“Am venit cu mașina să-l luăm acasă, am pregătit camera unde să-l înmormânteze, tot, tot, tot. Sicriul îl am în mașină. Ar trebui să ni-l dea nouă, pentru că așa e de cuviință”, ne-a declarat Ion Paraschiveanu, cumnatul decedatului

Personalul de la morgă spune că nu a întâlnit scandal ca cel de azi. „Lucrez de opt ani aici, dar așa ceva nu am văzut niciodată”, a spus o asistentă care a ieșit afară din incinta morgii pentru că nu mai suporta scandalul din interior. Nici după două ore de scandal femeile nu au dat la pace cine să plece cu mortul acasă, din interior auzindu-se cuvinte grele adresate între ele.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu