VIDEO Un cerb în … ninsoare, în Munții Vrancei

0
511
Un cerb frumos în plină ninsoare într-o filmare superbă realizată de specialiștii Romsilva într-o pădure din Romsilva – Parcul Natural Putna Vrancea. Cerbul este un animal erbivor, adaptat zonelor montane cu păduri întinse, unde găsește condiții de hrană și adăpost, dar poate fi regăsit și în zonele de deal. În ultimele decenii a fost reintrodus și în zonele de câmpie.
 Romsilva – Parcul Natural Putna Vrancea asigură faunei bogate toate condițiile de liniște, hrană și adăpost.
Parcul Natural Putna Vrancea este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva. Este situat în județul Vrancea și are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 33.600 de hectare sunt păduri. În parc se regăsesc numeroase specii de mamifere, printre care ursul, lupul, râsul, capra neagră, vulpea, bursucul, jderul de copac, cerbul, vidra, pisica sălbatică sau mistrețul. Circa 110 specii de păsări, din care 75 sunt protejate, au habitatul în parc, iar flora este alcătuită din circa 650 de plante superioare. (sursa: Romsilva)

✅💯 Un cerb frumos în plină ninsoare într-o filmare superbă realizată de specialiștii #Romsilva într-o pădure din Romsilva – Parcul Natural Putna Vrancea <3.ℹ️ 🦌Cerbul este un animal erbivor, adaptat zonelor montane cu păduri întinse, unde găsește condiții de hrană și adăpost, dar poate fi regăsit și în zonele de deal. În ultimele decenii a fost reintrodus și în zonele de câmpie.✅ Romsilva – Parcul Natural Putna Vrancea asigură faunei bogate toate condițiile de liniște, hrană și adăpost.🇷🇴 Parcul Natural Putna Vrancea este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva. ℹ️ ‼️ Este situat în județul #Vrancea și are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 33.600 de hectare sunt #păduriℹ️ În parc se regăsesc numeroase specii de mamifere, printre care ursul, lupul, râsul, capra neagră, vulpea, bursucul, jderul de copac, cerbul, vidra, pisica sălbatică sau mistrețul. Circa 110 specii de păsări, din care 75 sunt protejate, au habitatul în parc, iar flora este alcătuită din circa 650 de plante superioare.***ℹ️🇬🇧 Beautiful stag in Putna Vrancea Nature Park, #Romania#DezvoltareDurabilă #AriiProtejate #ConteazăPentruViitor #Faună #wildlife#România #nature #Putna #Vrancea

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Marţi, 31 martie 2020