joi, iulie 25, 2024
AcasăActualitateVIDEO Se circulă pe o singură bandă pe DN2-E85, la...

VIDEO Se circulă pe o singură bandă pe DN2-E85, la Răcăciuni, județul Bacău

UPDATE    Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 2, kilometrul 261, localitatea Răcăciuni, județul Bacău, însă valorile de trafic sunt ridicate, s-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers, care circulă cu viteză redusă. (ora 14:45)
La orele prânzului, ploile torențiale au angrenat acumulări de apă pe carosabil, pe DN2-E85, cu transport de resturi vegetale de pe terenurile adiacente. Astfel, autovehiculele nu au mai putut trece pe raza localității Răcăciuni, din județul Bacău, iar circulația rutieră a fost închisă temporar, în exteriorul localității Răcăciuni, după ora 12:00. S-au format cozi de câțiva kilometri de vehicule pe ambele sensuri de mers.
Pentru degajarea carosabilului, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a intervenit cu un utilaj închiriat (buldoexcavator) și un utilaj propriu de tip UNIMOG, dotat cu perie mecanică, precum și cu lucrători de la Districtul Bacău. În jurul orei 13:30, circulația autovehiculelor a fost reluată pe un sens, alternativ. (sursa: DRDP Iași)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu