duminică, iunie 23, 2024
AcasăPoliticaVIDEO Scandal la secția de votare unde a...

VIDEO Scandal la secția de votare unde a intrat candidatul PSD să dea indicații / Nicușor Halici a fost scos din secție cu ajutorul jandarmilor și polițiștilor, în huiduielile a sute de oameni

Câteva sute de oameni, membri și simpatizanți PNL, s-au adunat la Colegiul Tehnic ”Valeriu D. Cotea” din Focșani, acolo unde a fost amenajată secția de votare nr. 21. Președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici, candidat pentru președinția Consiliului Județean, a stat timp de mai multe ore în clădire, inclusiv în secția de votare, împreună cu câțiva candidați de pe lista PSD pentru CJ Vrancea. Reprezentanții PNL Vrancea au făcut mai multe sesizări și plângeri penale, legate atât de prezența candidaților PSD în secția de votare, după încheierea procesului electoral, cât și de faptul că, în mai multe secții de votare, s-ar fi descoperit buletine de vot deja ștampilate pentru președintele Consiliului Județean, în număr mai mare decât alegătorii prezenți la urne. Într-o postare pe Facebook, Nicușor Halici a negat faptul că ar încălca legea și a acuzat PNL că face presiuni.

Până la urmă, după circa 4 ore și după ce s-au perindat prin zonă mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, Halici și colegii săi au fost scoși cu ajutorul forțelor de ordine din incinta secției de votare. Oamenii prezenți i-au încercuit și i-au huiduit până când aceștia au plecat cu mașina. Reamintim că PNL a cerut renumărarea voturilor exprimate pentru Consiliul Județean Vrancea. Decizia în această privință o dă Biroul Electoral Central.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu