duminică, iunie 23, 2024
AcasăActualitateFOTO VIDEO Scandal la Secția de votare 21. Nicușor Halici s-a închis...

FOTO VIDEO Scandal la Secția de votare 21. Nicușor Halici s-a închis în secția de votare să convingă membrii să grăbească încheierea proceselor verbale. Sunt suspiciuni că în urne sunt în plus peste 150 de voturi decât au votat cetățenii

Este scandal la Secția de votare 21 din Focșani, deschisă în incinta Colegiului ”Valeriu Cotea”, unde membrii secției refuză să semneze procesele verbale după ce în urne se regăsesc aproape 150 de voturi mai multe decât în liste. Poliția este acolo și cercetează incidentul, mai ales că în incinta secției și-a făcut apariția șeful PSD, Nicușor Halici, însoțit de mai mulți oameni de-ai săi de la partid. Ei au intrat ilegal în secția de votare, lucru absolut interzis și fac presiuni asupra oamenilor să se lase înduplecați, însă membrii sunt hotărâți să scoată adevărul la iveală.

Nu iese ”cheia” nici la primar, nici la președinte de CJ, la nimic. Chiar și judecătoarea Măndica Badiu i-a spus lui Nicușor Halici că este ilegal ceea ce face, dar  șeful PSD nu a vrut să înțeleagă. În zonă și-au făcut apariția și candidatul PNL la Consiliul Județean Dragoș Ciobotaru, alături de colegi de-ai săi, dar și viceprimarul Alexandra Tătaru, care a primit informări încă din timpul zilei, de la reprezentantul partidului său în secția de votare, despre neregulile din secție din ultimele 24 de ore.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu