duminică, iunie 23, 2024
AcasăCulturăMențiuni pentru elevii Școlii Populare de Artă Focșani, la un concurs național...

Mențiuni pentru elevii Școlii Populare de Artă Focșani, la un concurs național de pictură și grafică

Centrul Cultural Vrancea a participat cu elevii clasei Pictură, din cadrul Școlii Populare de Artă, îndrumați de domnul profesor Liviu Nedelcu, la a IV-a ediţie a Concursului Naţional de Pictură şi Grafică „Emancipare”. Organizat de Şcoala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, cu sprijinul Consiliului Judeţean Gorj și al Muzeului Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”, concursul s-a finalizat la Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”, în data de 16 mai 2024, cu vernisajul expoziţiei şi premierea celor mai bune lucrări participante, realizate de elevi tineri şi adulţi.
La secțiunea ,,Pictură”, categoria de vârstă peste 16 ani, au fost acordate două mențiuni pentru elevii Școlii Populare de Artă din cadrul Centrului Cultural Vrancea:
– Mențiune – Elena Briazu, anul II de studiu;
– Mențiune – Ionel Silviu Dima, anul I de studiu.
La secțiunea ,,Grafică”, la categoria de vârstă peste 16 ani, a fost acordată o mențiune:
– Mențiune – Mioara Andronache, anul III de studiu.
Juriul concursului a fost alcătuit din personalități în domeniul artelor plastice: Vasile Fuiorea
– Președintele juriului, artist plastic și Președintele U.A.P, filiala Gorj, Armand Landt – artist plastic, membru U.A.P, filiala Gorj și Daniel Semenescu – artist plastic, arhitect și membru U.A.P. filiala Gorj, care prin valoare și competență profesională au garantat corectitudinea clasamentului. (Centrul Cultural Vrancea)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu