VIDEO Rectificare cu scandal la Consiliul Județean. Oprișan către liberali: „Vă dau afară”

0
1542

O nouă ședință tensionată de Consiliul Județean s-a consumat în această dimineață, protagoniști fiind șeful acestei instituții, Marian Oprișan și consilierii PNL. Cearta a plecat de la modul cum s-a rectificat bugetul județului, aleșii liberali fiind nemulțumiți de faptul că s-au retras bani de investiții pentru drumuri de la localități.

consilieri-judeteni-pnl“Spuneți că suma alocată de Guvern, pentru aducerea drumurilor afectate de calamități la stadiul inițial. Dacă suma este insuficientă, de ce ni se propune retragerea a două milioane de lei de la capitolul întrețineri, adică acolo unde se putea face reabilitarea drumurilor afectate. Suma este insuficientă sau este o modalitate de a explica neputința de a face aceste lucrări”, a întrebat consilierul PNL Emilian Diaconu.

 Directorul Direcției Tehnice, Romeo Iordache, i-a explicat acestuia că la inundațiile din anul 2014, procedura de atribuire a lucrărilor de refacere a infrastructurii abia în acest an a fost încheiată și din acest motiv s-a propus retragerea banilor, întrucât nu mai este timp pentru cheltuirea lor în acest an.

 La rândul său, consilierul PNL Liviu Bostan a precizat că răspunsul nu este unul lămuritor.

“Este straniu pentru mine de ce s-a perpetuat un excedent și nu a fost folosit, deși au existat situații de urgență, cum a fost în cazul inundațiilor din luna august, când am cerut o ședință extraordinară pentru alocare de fonduri”.

 Așa cum îi stă în obicei, Marian Oprișan i-a acuzat pe liberali că sunt incompetenți și proști, criticând Guvernul Cioloș că a alocat Vrancei doar 32% din banii necesari refacerii drumurilor. Nu înainte de a le spune unor aleși liberali care doreau să ia cuvântul că îi va da afară din sală dacă mai insistă să ceară să vorbească (video).

 “Cei de la PNL ne sugerează să ne rugăm la Dumnezeu și să mulțumim cerului că guvernul susținut de PNL ne-a dat 8 milioane de lei. Această sumă înseamnă 32% din necesar. Situațiile de urgență și calamitățile sunt în responsabilitatea guvernului, nu a autorităților locale. Acest guvern antinațional, guvernul zero, care a pierdut până la acest moment patru miliarde de euro din fonduri europene, nu a dat decât 32% din necesar”, a spus Marian Oprișan.

Cum era de așteptat, rectificarea a fost votată de majoritatea PSD din Consiliul Județean VranceaSurprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentÎntâlniri de informare pe tema TVA la tranzacții cu terenuri și imobile la Focșani, Adjud și Panciu
Articolul următorOprișan nu se duce la Parlament