sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateVIDEO O femeie "pasionată" de gunoaie a făcut depozit în fața blocului...

VIDEO O femeie „pasionată” de gunoaie a făcut depozit în fața blocului unde locuiește

Un teren aflat în domeniul public din Cartierul Sud, zona Aleea 1 Iunie, a devenit depozitul de saci cu tot felul de lucruri și gunoaie al unei femei care s-a mutat de jumătate de an într-un apartament de la parter. Carmen Eugenia Constantinescu are 58 de ani și are obiceiul să strângă gunoaie, iar aseară în fața blocului unde locuiește a poposit un tir din care s-au descărcat zeci de saci cu lucruri, cărți și tot cea a strâns în vechiul apartament. Locatarii s-au îngrozit când au văzut acest lucru, iar administratorul blocului ne-a spus că sacii nu pot fi duși în casă, pentru că deja apartamentul femeii este plin cu alte deșeuri pe care femeia le tot adună de prin oraș.

“Noi am făcut plângeri la primărie, la direcția de sănătate, la mediu, poliția locală, dar toată lumea a spus că nu poate să intervină pentru că este în interiorul locuinței, este proprietatea privată și are voie să facă ce vrea, lăsându-ne să ne descurcăm singuri. Dânsa nici nu este suficient de bolnavă, ca să poată fi internată într-un loc special, nici suficient de sănătoasă ca să poată fi amendată și trasă la răspundere. Și noi trebuie să ne descurcăm cu ea”, ne-a spus Ștefan Mitincu, administratorul blocului.

6 2 3 4 5IMG_9048

Prin urmare, administratorul a sunat din nou autoritățile, iar viceprimarul Marius Iorga a dispus să trimită la fața locului muncitorii de la forța specială și să adune toți sacii depozitați pe domeniul public, pentru a fi aruncați la depozitul de gunoi. Femeia nu era acasă în această dimineață, când au venit muncitorii să-i ridice sacii cu lucruri, iar potrivit autorităților va fi amendată cu 1000 de lei. Locatarii sunt siguri că nu va plăti amenda și femeia va rămâne pe mai departe o problemă pentru acel bloc, întrucât nu-și va abandona pasiunea pentru gunoaie.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu