Școala de Creativitate ADC înființează bursa “Ionuț Popescu”, în memoria focșăneanului care a murit în urma incendiului de la #Colectiv

0
165

ADC România a decis să înființeze bursa Ionuț Popescu”, în amintirea tânărului focșănean, art director și fotograf, care și-a pierdut viața în urma incendiului de la Colectiv.

“Bursa va fi în valoare de 500 de euro și va fi oferită cursantului Școlii de Creativitate ADC*RO care se va situa pe primul loc la finalul scolii”, anunță www.iqads.ro.

„Ionut Popescu a fost Art Director „cu o viteza in plus”, spune Teodor Cucu, Creative Director & Managing Partner TheCell . A lucrat in publicitate din 2005 la agentii precum Mercury360, Cohn & Jansen, GMP, Frank pentru diferite branduri, cum ar fi Timisoreana, Audi, Cosmote, Skoda si Romtelecom. „Perfectionist, temut de mai toti copywriterii cu care a lucrat pentru cuvintele: BAGA TEXT!!!!, reusind de multe ori sa faca layout-ul mai repede decat scriau unii headline-ul. Pasionat de muzica, fotografie, fail compilations si junk food”, adauga Teodor Cucu. Ionut Popescu a devenit antreprenor in 2011, an in care a fondat impreuna cu Teodor Cucu si Alex Galmeanu laboratorul de creatie TheCell”, este descris Ionuț.

Citiți mai multe AICI