vineri, mai 24, 2024
AcasăActualitateVIDEO Ministrul Ghiocel de la Transporturi, "scuturat" de colegii de partid că...

VIDEO Ministrul Ghiocel de la Transporturi, „scuturat” de colegii de partid că nu face drumuri

Iulian Ghiocel Matache, ministrul Transporturilor, a venit astăzi în Senatul României, pentru moțiunea inițiată de liberali „Transporturile sub guvernarea PSD sau drumurile care nu duc nicăieri”.

Înainte să dea ochii cu opoziția, Matache s-a întâlnit separat cu colegii de partid, discuții care s-au lăsat cu scântei potrivit presei centrale.

Site-ul stiripesurse.ro spune că, în cadrul unei ședințe a grupului PSD de la Senat, ministrul a venit să vorbească cu senatorii PSD și UNPR despre proiectele pe infrastructură.

“Surpriza cea mare a fost când senatorii PSD și UNPR au sărit la gâtul ministrului cerându-i socoteală despre proiectele ministerului Transporturilor din teritoriu care nu sunt finalizate, nu sunt finanțate sau, pur și simplu, au fost lăsate de izbeliște. Ei i-au reproșat ministrului că prin ceea ce face strică imaginea partidului și că toate costurile de imagine le vor deconta ei, anul viitor, în alegerile locale și parlamentare”, arată stiripesurse.ro.

În sprijinul acestuia a venit preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, precizează Digi24.

„A fost o discuţie tensionată în grup. Sunt nemulţumiri îndreptăţite ale senatorilor legate de activitatea Ministerului Transporturilor. I-am cerut lui Matache să ţină cont de ce s-a zis astăzi. I-am rugat să acordăm credit lui Matache, este un om tânăr, cu speranţa că a înţeles ceva din această întâlnire şi activitatea ministerului se va îmbunătăţi”, a spus Liviu Dragnea, citat de Digi24.
Ministrul s-a apărat și a spus presei că nu au fost reproșuri adresate lui, ci au fost probleme legate de drumuri.


ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu