marți, iulie 23, 2024
AcasăActualitateVIDEO: Ministrul Agriculturii, atac la deputatul PNL Săpunaru: "N-are ce să caute...

VIDEO: Ministrul Agriculturii, atac la deputatul PNL Săpunaru: „N-are ce să caute în Comisia de Agricultură”

Atacuri dure, astăzi, între ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, şi preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, liberalul Nini Săpunaru. Ministrul, prezent la inaugurarea staţiei antigrindină din judeţul Vrancea, a declarat că Săpunaru nu are ce căuta în fruntea acestei comisii.

„Nini Săpunaru conduce comisia de agricultură, dar din păcate nu conduce cum trebuie. Am tot respectul pentru meseria dânsului de proiectant, dar n-are ce să caute în comisia de agricultură. El este împotriva intereselor fermierilor și îi transmit că nu voi mai participa la ședințele comisiei pe care o conduce. Cinci săptămâni am mers la fiecare ședință a comisiei pentru agricultură, am discutat și cu fermierii, iar dânsul a dat ordin parlamentarilor PNL să nu voteze proiectul inițiat de Ministerul Agriculturii. A fost un vot politic, am discutat cu membrii PNL, care mi-au spus că habar nu aveau ce au votat. Chiar dl. Eugen Nicolăescu mi-a spus că a votat ce i-a transmis Nini Săpunaru”, a declarat ministrul Daniel Constantin.

În replică, deputatul liberal Săpunaru spune că ministrul se află în treabă atât la Parlament, cît şi în fruntea Ministerului. Declaraţie integrală a lui Săpunaru o puteţi vedea mai sus. Vom reveni şi cu video de la declaraţiile ministrului.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu