VIDEO Ludovic Orban, la Focșani: ”Partidul Național Liberal, victorie!”

0
125

Oameni buni, suntem în mijlocul bătăliei, chiar dacă sondajele de opinie ne dau pe primul loc, pe un scor foarte ridicat, nu avem voie să ne culcăm pe o ureche. Alegerile se câştigă în teren, pe câmpul de luptă. Este adevărat că fiecare dintre voi trebuie să se bată, în localitatea în care trăieşte, să-i convingă pe toţi concetăţenii săi, să vină la vot şi să voteze Partidul Naţional Liberal.
Suntem într-un punct de cotitură în care aşa nu se mai poate. România este o ţară bogată, o ţară care are mare, munţi, Dunăre, are aur, are cupru, are cel mai bogat teren agricol, are o mulţime de bogăţii. România este plină de aur, dar nu aurul pe care vrea să-l transforme în ghiuluri, inele sau dinţi de aur Dragnea şi Vâlcov. Aurul României sunt românii, fiecare dintre români, cu talentul lor, cu hărnicia lor, cu pregătirea lor, cu bunul lor simţ. Ei sunt cei care dau strălucire României şi ei pot să ridice această ţară, cu o singură condiţie, să fie bine conduşi.
Oameni buni, destul şi-au bătut joc de noi cozile de topor, codaşii, hoţii, tupeiştii, oamenii cu studii pe puncte, vrăjitorii, mincinoşii, trădătorii, este vremea ca oamenii cu cei şapte ani de acasă, oamenii cu caracter, oamenii cu sufletul curat, cu credinţă în Dumnezeu, oamenii cu iniţiativă, cu creativitate, cu hărnicie, cu forţă şi determinare, să pună mâna pe conducerea acestei ţări prin alegeri democratice, să ducem România acolo unde îi este locul, în primul rând în Europa!
Unde ducem România? În primul rând!
Dragii mei, vreau să aud de la voi, pe finalul acestui miting, un strigăt pe care să-l audă fiecare român!
Partidul Naţional Liberal, victorie! (Ludovic Orban, președinte Partidul Național Liberal)

Material comandat de PNL Vrancea, realizat de SC King News 24 SRL Focșani. Cod mandatar financiar: 41190007.