VIDEO-FOTO Echipa de robotică a Colegiului Național „Al.I.Cuza” a realizat macheta bazei de tratament de la Vizantea-Livezi

0
2419
AICITIZENS – echipa de robotică a Colegiului Național „Al.I.Cuza” – a realizat macheta stațiunii Vizantea, răspunzând provocării lansate de Primăria Vizantea-Livezi, care va ridica un important complex balnear în S-E României. Proiectul – la care au lucrat pe tot parcursul vacanței de vară elevi de la clasa a VI-a până la clasa a XII-a sub îndrumarea mentorilor – a avut un înalt grad de complexitate și a creat robotiștilor posibilitatea de a-și valorifica abilitățile de mecanică, proiectare și printare 3D, de a utiliza materiale reciclabile și a fi ghidați de valorile FIRST, deprinderi acumulate în cadrul competiției FTC coordonată în România de Asociația „Nație Prin Educație”. Astfel, AICitizens, prin acest proiect, își asigură o importantă parte din finanțarea necesară activității din noul sezon FIRST TECH CHALLENGE , care începe din 10 septembrie, ocazie cu care dorim SUCCES tuturor echipelor de robotică din țară înscrise în competiție! Mult succes Primăriei Vizantea-Livezi în desfășurarea lucrărilor de construire a stațiunii Vizantea! (sursa: prof. Gabriela Obodariu-Colegiul Național ”Al. I. Cuza”)
La rândul său, primarul comunei Vizantea-Livezi s-a declarat mulțumit de ceea ce au realizat elevii Colegiului Cuza. ”În primăvara acestui an, înainte de începerea lucrărilor la Baza de tratament, parte componentă a viitoarei stațiuni Vizantea, le-am propus acestor elevi, coordonați de domnul Tiberiu Oprea, o colaborare cu Primăria Vizantea-Livezi în vederea realizării unei machete a întregului proiect pe îl derulăm in prezent. În acest video de aproape 4 minute sunt cuprinse numai câteva din etapele de elaborare a machetei, elevii fiind implicați în proiect câteva luni bune! Macheta ne-a fost predată și sincer vă spun că a ieșit mai bine decât mă așteptam. În prezent, este expusă în holul de la intrarea în primărie, iar la finalizarea lucrărilor o vom așeza la loc de cinste la recepția hotelului din complex.”, a transmis primarul Dragoș Ciobotaru.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentSfaturi pentru a le oferi copiilor dumneavoastră un rucsac școlar mai ușor și mai sigur
Articolul următorTentativă de fraudă prin mijloace electronice și la Electrica Furnizare