Sfaturi pentru a le oferi copiilor dumneavoastră un rucsac școlar mai ușor și mai sigur

0
485

Dacă sunteți ca majoritatea părinților, probabil că nici nu vă gândiți la ghiozdanul copiilor dvs. decât pentru a vă asigura că au în el ceea ce au nevoie. Dar s-ar putea să trebuiască să vă mai gândiți o dată la el, deoarece cât de mult este umplut ghiozdanul copilului dvs. este la fel de important ca și ceea ce se află în el. Dacă conținutul unui rucsac pentru copii ar putea umple o mașină europeană mică, este timpul să vă gândiți să ușurați încărcătura. Și există motive întemeiate pentru asta. Potrivit medicului pediatru Ellen Rome, MD, MPH, rucsacurile prea grele pentru un copil nu numai că provoacă disconfort, dar un rucsac pentru copii prea greu poate duce, de asemenea, la o varietate de probleme de sănătate pe parcurs. Mai ales după ce au purtat prea multă greutate lăsată necontrolată pe parcursul a mai multor ani.

Cât de greu ar trebui să fie ghiozdanul copilului meu?

Dr. Rome recomandă ca aceștia să nu transporte într-un rucsac pentru copii mai mult de 10% până la 15% din greutatea corporală.

Ce probleme poate cauza un rucsac greu?

Un rucsac pentru copii prea greu ar putea cauza probleme de spate și tensiune în jurul gâtului și umerilor. Purtarea ghiozdanelor grele poate duce, de asemenea, la apofizită, care este o inflamație a cartilajului de creștere care poate avea ocazional impact asupra umărului. În timp, postura copilului dumneavoastră poate fi, de asemenea, afectată dacă se înclină fie prea mult înainte sau înapoi pentru a compensa greutatea rucsacului, fie ca reacție la o distribuție inegală a greutății în rucsac.

O nouă tehnologie face ca încărcătura să fie mai ușoară

Există vești mai bune în ultima vreme în ceea ce privește greutatea pe care copilul dumneavoastră o poartă în fiecare zi. Mulți copii din zilele noastre nu mai sunt nevoiți să care mai multe manuale grele, așa cum trebuiau să facă copiii din generațiile anterioare. Acel teanc mare de manuale foarte mari este adesea înlocuit acum cu o tabletă mică sau un computer portabil. Ambele sunt, de asemenea, mai ușoare și reprezintă o greutate mult mai mică în rucsacul copilului dumneavoastră. Greutatea medie a tabletelor mai noi din 2019 cântărește, în general, doar aproximativ 500g până la 2kg, iar un computer ar putea cântări cam cât un manual greu. Aceste progrese în tehnologie ajută foarte mult copiii să își păstreze rucsacurile mult mai ușor de transportat. Dr. Rome sfătuiește totuși în continuare că tehnologia nu poate înlocui fiecare carte pe care copilul dumneavoastră ar putea fi nevoit să o aibă la el. Părinții ar trebui să facă în continuare o verificare în rucsacul copilului lor din când în când. Ea oferă, de asemenea, următoarele sfaturi pentru a le păstra rucsacul mai ușor și mai sigur.

Pentru a reduce la minimum ceea ce cară copilul dumneavoastră în fiecare zi, începeți cu cântarul de baie. Puteți pune fizic ghiozdanul pe cântar și să vă dați seama dacă reprezintă mai mult de 10% până la 15% din greutatea corporală a copilului dvs. Iată o formulă pe care o puteți folosi pentru a afla cât de aproape de 10% din greutatea copilului dvs. este rucsacul lor:

 • Cântăriți-vă copilul (în mod ideal, invers pe cântar, astfel încât să nu fie obsedat de greutate/corp/numere).
 • Înmulțiți greutatea copilului dvs. cu 0,10. Așa afli cât ar trebui să cântărească ghiozdanul copilului dvs. dacă vreți ca acesta să poarte doar 10% din greutatea corpului său.
 • Apoi, cântăriți singur rucsacul pe cântar pentru a vedea cât cântărește și vedeți dacă este aproape de cei 10%. Dacă este 10% din greutatea copilului dvs., sunteți într-un interval bun. Dacă este mai mult, gândiți-vă să ajustați conținutul rucsacului în consecință.
 • Pentru a afla maximul maxim pe care ar trebui să îl transporte copilul dumneavoastră (nu uitați că 15% din greutatea corporală este de fapt maximul cu care ar trebui să se plimbe) folosiți aceeași formulă de mai sus, dar înmulțiți greutatea copilului dumneavoastră cu 0,15. Dacă rucsacul este la această greutate sau mai mare, va trebui să luați măsuri pentru a reduce ceea ce împachetează.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentJandarmii, pe baricade la evenimentele din județ
Articolul următorVIDEO-FOTO Echipa de robotică a Colegiului Național „Al.I.Cuza” a realizat macheta bazei de tratament de la Vizantea-Livezi