VIDEO CSM Focșani 2007 își exportă talentele fotbalistice la Academia „Gheorghe Hagi”

0
781

Clubul Sportiv Municipal 2007 Focșani a încheiat, astăzi, un parteneriat cu Fotbal Club „Viitorul Constanța” SA și Academia de Fotbal „Gh. Hagi”. Pentru acest protocol s-au deplasat la Focșani marele fotbalist Gheorghe Popescu, președintele FC Viitorul și  Zoltan Martin Iasko, de la Academia de Fotbal „Gh. Hagi”, care au convenit împreună cu decidenții CSM Focșani 2007 pașii de urmat. Este un  parteneriat din care fotbalul vrâncean nu are prea mult de câștigat, în sensul că cei mai buni tineri fotbaliști, cu vârste între 10-15 ani, vor fi duși la Constanța pentru a întări echipa fanion de acolo.

“Toți jucătorii cuprinși între vârsta de 10 și 15 ani, pe care îi vom considera că fac față la nivelul de performanță pe care clubul nostru îl are, vor merge la Constanța. De asemenea, avem un parteneriat și la nivel de antrenori și dorim ca profesorii care antrenează la CSM Focșani 2007 să-și însușească aceeași filozofie pe care o are clubul nostru, care a dat rezultate, iar jucătorii care vor veni de la Focșani către Constanța să aibă deja însușită filosofia fotbalistică”, a declarat Gheorghe Popescu.

Potrivit acestuia, clubul din Focșani poate beneficia în urma cesiunii de jucători și de avantaje financiare în momentul în care jucătorul face performanțe în afara țării. Gheorghe Popescu spune că va exista și reciprocitate, prin care fotbaliști care nu se află în vederile antrenorilor constănțeni pentru echipa mare să poată evolua pentru formația focșăneană.