VIDEO Cătălin Toma a intrat în biroul de președinte al CJ Vrancea: ”Județul Vrancea are nevoie de dezvoltare, de inițiative, de finanțări europene”

0
526

Noul președinte al Consiliului Județean Vrancea și-a preluat și biroul pe care îl va ocupa (cel puțin) în următorii 4 ani. Cătălin Toma le-a prezentat biroul jurnaliștilor și a făcut câteva declarații. Noul președinte a trecut în revistă câteva priorități ale mandatului său: dezvoltare, investiții, transparență, aducerea acasă a vrâncenilor plecați peste hotare, construcția unui nou spital județean ș.a. ”Vreau să nu dezamăgim, să reușim să ducem mai departe proiectele începute, să asigurăm finanțări europene, să dezvoltăm acest județ. Fiecare vrâncean are scris pe buletin județul Vrancea, Vrancea este casa noastră, Vrancea este cea care merită dezvoltată, fie că vorbim de Soveja, fie că vorbim de Vizantea-Livezi, fie că vorbim de mausolee, fie că vorbim de tot ceea ce înseamnă izvoare umane și istorice, fiindcă Vrancea are, din fericire, și un tezaur uman deosebit. Veți vedea că vom face toate demersurile pentru spitalul județean. (…) Județul Vrancea are nevoie de inițiative și gândul meu este să nu-mi petrec timpul în acest birou ci să-l petrec pe teren. Sunt convins că avem de muncă”, a spus, printre altele, noul președinte al Consiliului Județean Vrancea.

După încheierea ședinței de constituire a Consiliului Județean Vrancea, fostul președinte, Marian Oprișan, a schimbat câteva cuvinte protocolare cu succesorul său, Cătălin Toma. Pentru jurnaliști, cei doi și-au dat mâna pe holul instituției.