VIDEO Candidatul PNL la Primăria Jariştea, prezentat de fostul primar ajuns senator

0
2780

Senatorul Cătălin Toma, preşedinte al PNL Vrancea şi fost primar al comunei Jariştea, l-a adus vineri în faţa presei pe candidatul partidului la funcţia de primar al comunei Jariştea, la alegerile din 11 iunie. Este vorba despre Marius Ciprian Grama, în vârstă de 30 de ani, funcţionar la Compartimentul Mediu din cadrul Primăriei Jariştea.

„Desemnarea candidatului a fost făcută săptămâna aceasta, prin validarea în Biroul Politic Judeţean. Vă asigur că Ciprian Marius Grama va obţine şi fotoliul de primar, cu ajutorul tuturor celor care înţeleg că Jariştea merită continuitate şi respectul unei comune care s-a dezvoltat într-un timp relativ scurt, în cei aproximativ nouă ani de administraţie pe care i-am avut. Este un om care a fost alături de mine de la începutul călătoriei mele în administraţia publică locală”, a spus Cătălin Toma.

 Vizibil emoţionat, candidatul PNL a declarat că este convins că în urma scrutinului din 11 iunie va ieşi victorios în lupta cu competitorii săi.

„Sunt în administraţia publică locală alături de domnul senator Cătălin Toma de nouă ani, de la care am avut ce să învăţ. Am crescut şi m-am format alături de dânsul. Sunt încrezător în echipa PNL, echipa este încrezătoare în mine şi vom reuşi”, a precicat candidatul PNL.

Până în prezent, Marius Ciprian Grama este singurul candidat care s-a înscris în cursă, termenul limită de depunere a candidaturilor fiind luni, 22 mai, când este de aşteptat ca şi celelalte partide parlamentare să depună la Biroul Electoral liste cu proprii candidaţi. Senatorul Cătălin Toma ne-a precizat că în perioada campaniei electorale, care începe pe 25 mai, se va afla mai mult în comuna unde îşi are domiciliul pentru a-l susţine pe Maris Grama.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentSubcomisarul Cristi Manta, adjunct la Poliția Adjud
Articolul următorAproape un cutremur pe zi de la începutul lunii mai