VIDEO Apel al autorităților: Respectați ordonanțele militare! Respectați distanțarea socială! Pentru siguranța dumneavoastră, rămâneți în casă!

0
600

În contextul răspândirii la nivel național a infecției cu virusul “CORONAVIRUS SARS-CoV-2” autoritățile continuă efectuarea de verificări în teren la adresele persoanelor aflate în evidență ca fiind izolate la domiciliu, dar și modul de respectare al ordonanțelor militare.

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, lucrători din cadrul Poliției Locale, au verificat peste 1800 de persoane, privind modul în care acestea respectă măsura autoizolării. Cu ocazia controalelor efectuate, au fost depistate 3 persoane care au încălcat condițiile de izolare, față de acestea fiind dispusă măsura sancționării în valoare totală de 15000 lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore pe raza județului Vrancea au fost aplicate pentru nerespectarea dispozițiile art.5, alin. 1 și art. 3 alin. 2 din Ordonanța Militară nr.2 din 21.03.2020, 253 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 656.000 lei. Sancțiunile au fost aplicate de polițiști, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, reprezentanți ai Poliției Locale, dar și cu sprijinul forțelor militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale – Garnizoana Focșani. În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vrancea au efectuat verificări la mai multe societăți comerciale, cu obiect de activitate comert și fabricare de produse chimice, ocazie cu care au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale.

Vă reamintim să fiți responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim!

Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi! (comunicat IPJ, IJJ Vrancea, Poliția Locală, Garnizoana Focșani)