marți, iunie 18, 2024
AcasăStiri InterneVagoane suplimentare la trenuri în perioada vizitei Papei Francisc în țara noastră

Vagoane suplimentare la trenuri în perioada vizitei Papei Francisc în țara noastră

Cu prilejul călătoriei apostolice a Sanctităţii Sale, Papa Francisc, în România, în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, CFR Călători informează că va pune în circulaţie capacitatea maximă tehnică posibilă pentru asigurarea mobilităţii cetăţenilor, pentru secţiile de cale ferată şi trenurile de călători, astfel:
Vineri, 31 mai, spre/dinspre:
Bucureşti
Sâmbătă, 1 iunie, pe rutele:
Braşov – Miercurea Ciuc
Miercurea Ciuc – Adjud
Miercurea Ciuc – Cluj Napoca
Iaşi – Bacău
Iaşi – Paşcani
Iaşi – Vaslui
Duminică, 2 iunie, pe rutele:
Blaj – Sighişoara – Braşov
Blaj – Alba Iulia
Cluj Napoca – Blaj

Pentru evitarea supra-aglomerării la anumite trenuri, din perioada mai sus-menţionată, rugăm pe toţi pasagerii şi în special pe cei care merg la evenimentele religioase la care este prezent Suveranul Pontif (Bucureşti – 31 mai, Şumuleu Ciuc/Miercurea Ciuc – 1 iunie, Iaşi – 1 iunie şi Blaj – 2 iunie): să îşi planifice din timp călătoria; să folosească toate trenurile puse la dispoziţie de CFR Călători; să îşi procure cu anticipaţie legitimaţiile de călătorie.
Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie de pe următoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism). Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%. În plus, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%. Reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/ Oferte. Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din staţii. (CFR Călători)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu