Un tânăr băut, fără permis, a furat o mașină și a plecat la plimbare

0
177

La data de 30 ianuarie a.c.,ora 21.11, Poliția Municipiului Adjud a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie, de 47 ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul care se afla parcat pe o stradă din localitate. În urma acțiunilor comune desfășurate de politiștii vrânceni împreună cu polițiștii din cadrul I.P.J. Bacău, în jurul orei 22.30, autoturismul reclamat sustras a fost identificat în trafic pe raza comunei Căiuți, județul Bacău.

Conducătorul auto, un bărbat, de 26 ani, din municipiul Adjud, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,54 mg/ l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. Autoturismul a fost recuperat și predat părții vătămate. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale. (sursa: IPJ Vrancea)