Un șofer care avea mașina plină cu țigări a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism / Polițiștii investighează proveniența țigărilor

0
546

La data de 26.07.2022, în jurul orei 03.00, pe DN 23, pe raza localității Vulturu, un conducător auto, care se deplasa din direcția Brăila către Focșani, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând apoi în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a doi tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, pasageri în cel de-al doilea autovehicul. Aceștia au fost transportați la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.
Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, în primul autoturism au găsit o cantitate de peste 3000 de pachete de țigări, presupuse a proveni din activități de contrabandă. Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vrancea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentCirculați prudent în condițiile unor temperaturi extreme!
Articolul următorULTIMA ORĂ Focșănenii din Cartierul ANL-Sud nu au apă la robinet