Un pompier vrâncean, aflat în București, a salvat viața unui bătrân căzut pe stradă, în stare de inconștiență

0
177
𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐢̂𝐧 𝐥𝐮𝐩𝐭𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐢!
Plutonierul adjutant 𝐂𝐡𝐢𝐫𝐢𝐚𝐜 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 îmbracă de mai bine de 14 ani haina de pompier profesionist. Își face meseria cu pasiune, iar acest lucru se poate observa din faptele sale. În această dimineață (n.r. marți dimineață), colegul nostru, aflat în misiune la București, în timp ce se deplasa prin zona Calea Giulești, a observat la un moment dat un om căzut pe trotuar și lume agitată în jurul lui. Instinctul de salvator a funcționat imediat și i-a spus colegei care îl însoțea:
– 𝐺𝑖𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎, 𝑐𝑟𝑒𝑑 𝑐𝑎̆ 𝑎𝑐𝑜𝑙𝑜, 𝑐𝑖𝑛𝑒𝑣𝑎 𝑎𝑟𝑒 𝑛𝑒𝑣𝑜𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝑛𝑜𝑖! 𝑇𝑟𝑒𝑏𝑢𝑖𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑜𝑝𝑟𝑖𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑒𝑑𝑒𝑚 𝑐𝑒 𝑠𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑎̂𝑚𝑝𝑙𝑎̆!
Au coborât amândoi din mașină și s-au dus repede să constate care este situația. Au găsit, întins pe asfalt, un bărbat la vreo 70 de ani, în stare de inconștiență. Fără să piardă nicio secundă, Adrian a trecut la verificarea pulsului, apoi l-a așezat în poziția de siguranță. În același timp, Gianina, asistentă medicală la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, a sunat la 112 și a cerut în sprijin o ambulanță. În cel mai scurt timp, bărbatul a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital.
𝑮𝒆𝒔𝒕𝒖𝒍 𝒍𝒖𝒊 𝑨𝒅𝒓𝒊𝒂𝒏 𝒔̦𝒊 𝒂𝒍 𝑮𝒆𝒂𝒏𝒊𝒏𝒆𝒊 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒆𝒙𝒑𝒓𝒆𝒔𝒊𝒂 𝒅𝒆𝒗𝒐𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒇𝒂𝒕̦𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒆𝒏𝒊, 𝒅𝒆𝒐𝒂𝒓𝒆𝒄𝒆 𝒊̂𝒏 𝒐𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒊̂𝒎𝒑𝒓𝒆𝒋𝒖𝒓𝒂𝒓𝒆 𝒔-𝒂𝒓 𝒂𝒇𝒍𝒂, 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒖𝒏 𝒔𝒂𝒍𝒗𝒂𝒕𝒐𝒓, 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂 𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒏𝒕𝒐𝒕𝒅𝒆𝒂𝒖𝒏𝒂 𝒑𝒓𝒊𝒐𝒓𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆. (ISU Vrancea)