AcasăSocietateUn ofițer cu experiență de la Batalionul 280 Infanterie Mecanizată a ieșit...

Un ofițer cu experiență de la Batalionul 280 Infanterie Mecanizată a ieșit la pensie

Ieri, 29 septembrie 2023, la sediul Batalionului 280 Infanterie Mecanizată “Căpitan Valter Mărăcineanu”, în prezenţa şefului de stat major al Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor”, colonel Marius CHIRIAC, a comandantului Centrului Militar Zonal “Regele Carol I”, colonel Neculai ŞERBAN, a familiei și prietenilor, a fost citit ordinul de trecere în rezervă, concomitent cu înaintarea în gradul de colonel, a locțiitorului comandantului structurii, locotenent colonel Ciprian LUNGU. În semn de apreciere pentru activitatea desfășurată în cadrul Batalionului 280 Infanterie Mecanizată „Căpitan Valter Mărăcineanu”, colonelul (r) Ciprian LUNGU a primit, la finalul carierei, Drapelul de identificare și Placheta cu însemnul heraldic al structurii. Îi dorim, domnului colonel (r), multă sănătate, pensie lungă și împliniri personale, alături de cei dragi!
Un exemplu de profesionalism, devotament și dedicare pentru camarazi, colonelul (r) Ciprian LUNGU a îndeplinit o multitudine de funcții, onorându-și cu responsabilitate jurământul militar.
Veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan, ofițerul a fost decorat, de-a lungul carierei militare, cu Medalia „Virtutea Militară”, cls. a III-a, Insigna „Participant la Misiuni în Străinătate”, Medalia NATO Non-Article 5 și Semnul onorific „În Serviciul Patriei” pentru 15, 20 și 25 de ani de activitate. (sursa: Brigada 282 Blindată ”Unirea Principatelor” Focșani)
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu