Un nou consilier personal la Primăria “Misăilă” SRL

0
235

Primarul Cristi Misăilă pare să-și fi luat o opțiune serioasă pentru a intra în Cartea Recordurilor. Nu știm dacă acesta poate fi un titlu de glorie, dar cert este că primarul a ajuns în al doilea său an de mandat la al șaselea consilier personal. Ultima achiziție la cabinetul său personal este lt. col. (r) Vasile Isticioaia, în vârstă de 51 de an. Isticioaia (foto) a lucrat 28 de ani ca pompier iar înainte de pensionare se ocupa de Compartimentul Mobilizare. Pompierul este finul de cununie al primarului Misăilă, de la nunta de argint din anul 2015.

Acesta este cunoscut mai ales calităților sale de sportiv, obținând premii la toate competițiile sportive organizate la nivelul unităților de pompieri, IGSU sau al Ministerului de Interne, proba sa de bază fiind aruncarea greutății. Isticioaia se alătură astfel celorlalți cinci oameni pe care Misăilă i-a adus în primărie, respectiv Ana Maria Iamandei, Marilena Şerbănuţ și Marius Lică Manoliu, cu mențiunea că doi dintre cei pe care i-a angajat în acest răstimp la cabinetul său au devenit între timp funcționari publici, prin promovarea în rândurile acestui corp. Vorbim de Dan Grigoraș și Irina Necoară, care au devenit inspectori în cadrul Primăriei Focșani.

Interesant este că în luna septembrie, alături de Vasile Isticioaia a ieșit la pensie și colonelul de pompieri Jenică Lazăr, fostul prim-adjunct al inspectorului șef al ISU Vrancea. La puțin timp după pensionare, acesta și-a găsit loc de muncă la APIA Vrancea, pe un post de consilier pe o perioadă determinată.