Un militar al Brigăzii 8 LAROM și-a serbat ziua de naștere în misiune, în Afganistan. Soția i-a transmis un mesaj emoționant

0
326
Un militar al Brigăzii 8 LAROM ”Al. I. Cuza” Focșani și-a serbat ziua de naștere de Sfânta Cuvioasa Parascheva. Caporalul Gabriel Gheorghian se află în misiune în Afghanistan și a fost sărbătorit de colegii de misiune. A fost, însă, prima dată când și-a petrecut ziua de naștere fără soția lui, Ramona, cu care este împreună de 11 ani. Aceasta i-a transmis soțului său un mesaj emoționant, publicat și de Brigada 8 LAROM pe pagina de Facebook.
“Pe 14 octombrie este ziua de naștere a soțului meu, Gheorghian Gabriel, care împlinește frumoasa vârstă de 34 de ani, iar de 11 ani a îmbrăcat haina militară de care este foarte mândru că o poartă. Este caporal în Brigada 8 LAROM “Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, iar în prezent este dislocat într-o misiune în Kabul, Afghanistan, în Detașamentul de Protecție a Forței “Guardian Wolfes”, în cadrul Resolute Support Mission. Este prima misiune de acest gen la care participă și primul an din cei 11 de când suntem împreună, în care nu sărbătorim cu toții ziua de naștere. Este destul de greu, dar în același timp este o experiență nouă și frumoasă, soțul meu dorindu-și foarte mult să facă parte din această misiune.
La mulți ani și misiune ușoară în continuare, Gabriel! Eu și ceilalți membri ai familiei suntem extraordinar de mândri de tine și de ceea ce ai realizat până în aceste moment și îți suntem alături mereu, te îmbrățișăm cu dor și te așteptăm acasă, sănătos și victorios!” (Ramona Gheorghian)