sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăSocietateUn jurnalist din Argeș are mare nevoie de ajutor

Un jurnalist din Argeș are mare nevoie de ajutor

Starea de sănătate a ziaristului argeşean Adi Ilinca, proprietarul şi redactorul-şef al săptămânalului Impuls de Argeş, căruia i-a recidivat o tumoare cerebrală, s-a agravat considerabil în ultima lună.

Acum nouă ani, Adi Ilinca a fost diagnosticat cu o boală gravă: i s-a descoperit o tumoare cerebrală. A izbutit, cu ajutorul multor argeşeni inimoşi, să strângă suma necesară (50.000 de euro) efectuării unei operaţii pe creier în Germania. Operaţie care a reuşit, tumoarea a fost extirpată, iar Adi Ilinca a putut avea o viaţă aproape normală.

De vreo câteva luni, însă, cancerul a revenit, iar starea de sănătate a lui Adi Ilinca s-a agravat, în special în ultimele patru săptămâni. Doamna Mădălina Baban, o prietenă de familie care-i e alături lui Adi şi îl îngrijeşte ca pe copilul ei, a spus, scurt: „Starea lui s-a agravat și cheltuielile au devenit enorme. Orice ajutor e binevenit”.

Pentru cei care doresc să îl ajute pe Adi Ilinca, punem aici la dispoziţie contul bancar al acestuia: RO17 RNCB 0624 0137 3709 0008, deschis pe numele Adrian Ilinca, la BCR Piteşti.(sursa: argesulonline.ro)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu