Un gest mic, o faptă mare! Un șofer oprit în trafic pentru verificarea documentelor le-a donat polițiștilor echipamente de protecție

0
677

Ca în fiecare zi, polițiști au acționat în sistem integrat alături de celelalte structuri competente și au desfășurat activități de verificare a măsurilor impuse de ordonanțele militare, dar și pentru menținerea unui climat optim de siguranță și liniște publică.
Astfel ,în cursul acestei dimineți, pe strada Cuza Vodă din municipiul Focșani au acționat mai multe echipaje mixte care verificau modul de respectare a ordonanțelor militare. Printre zeci de autoturisme oprite, a fost verificat și un autoturism al cărui conducător auto a ținut să adreseze mulțumiri pentru activitatea desfășurată și pentru eforturile pe care polițiștii le depun zi de zi prin misiunile specifice pe care le execută. Acesta și-a demonstrat modestia prin dorința de a rămâne anonim și, printr-un gest de omenie și solidaritate a donat polițiștilor mai multe materiale de protecție: combinezoane, măști și viziere.
Ne bucurăm enorm și suntem impresionați de fiecare dată când vedem că suntem solidari și munca nostră este apreciată. Suntem alături și le suntem recunoscători tuturor celor ce luptă în prima linie: medici, poliție,cadre militare,jandarmi, lucrători comerciali, farmaciști, și în general tuturor celor care fac ceva ce poate conduce la stoparea răspândirii virusului și salvarea de vieți omenești.
Credem că fiecare dintre noi poate ajuta, stând în casă! (IPJ Vrancea)