Un focșănean în Semifinala Selecției Naționale Eurovision 2022

0
1458

Focșăneanul Stelian Ciuciuc s-a calificat în prima etapă din Semifinala Selecției Naționale Eurovision 2022. După ce nu demult a luat trofeul primei ediții ”Provocarea Starurilor”, organizată de TVR, anul acesta Stelian a reușit, cu piesa ”Remember”, să se califice în cei 46 de semifinaliști ai Selecției Naționale Eurovision. Piesa ”Remember”, interpretată de artist, este o baladă emoțională, care sigur o să ajungă la inimile oamenilor. Piesa a fost compusă însuși de artist, împreună cu Călin Giurgiu la text si suedezii Niklas Berqvist și Stefan Knutsson pe partea de producție. Către publicul larg, piesa va putea fi ascultată în decursul lunii ianuarie! Semifinala Selecției Naționale se încheie pe 12 februarie, cu un show transmis în direct de TVR. Melodiile care au trecut de etapa preselecției vor intra în prima etapă a semifinalei, de unde juriul și telespectatorii vor califica 20 de piese în următoarea fază a concursului. În acest sens, echipa Eurovision România va organiza, în luna ianuarie, o sesiune de înregistrări într-unul dintre studiourile TVR, pentru cele 46 de piese. Acestea vor fi difuzate pe canalele Televiziunii Române și online, pe site-ul oficial eurovision.tvr.ro, pe canalul YouTube al TVR și pe pagina de Facebook Eurovision România, la începutul lunii februarie.

În premieră, fanii își vor putea vota favoriții pe pagina oficială Facebook, unde pot salva cinci piese pentru a doua etapă a semifinalei. Juriul va califica alte 15, iar semifinala se va încheia pe 12 februarie, cu un show tv, în cadrul căruia juriul de specialiști va alege doar zece piese pentru marea finală. Ultimul act al competiției va avea loc pe 5 martie, când vom afla și numele reprezentantului țării noastre în concursul internațional Eurovision, care va avea loc în perioada 10 -14 mai 2022, la Torino, Italia.

Toate informațiile privind modalitatea de înscriere și organizarea concursului sunt prezentate în Regulamentul Selecției Naționale, disponibil pe site-ul oficial eurovision.tvr.ro.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentDrogat și cu permisul suspendat, prins de polițiști la volan
Articolul următorDouă percheziții, ieri, în Vrancea, soldate cu ridicarea a 850 de kilograme de petarde și artificii