Un focșănean băut a tamponat mai multe mașini

0

Un focșănean de 41 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a tamponat cu autoturismul pe care îl conducea mai multe mașini pe o stradă din oraș. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează IPJ Vrancea:

Evenimente rutiere

La data de 23 noiembrie a.c., ora 12.00, în urma unui apel primit pe numărul unic de urgențe 112 referitor la un conducător auto care a tamponat mai multe pe strada Frăției și conducătorul acestuia este sub influența alcoolului, părăsind locul faptei, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 41 ani, care a condus autovehiculul indicat. În urma testării acestuia a rezultat o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii adjudeni au depistat un tânăr de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data 23 noiembrie a.c.,ora 23:00, polițiștii din Homocea au depistat un bărbat de 62 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea pe DN 11A pe raza satului Lespezi, o , autoutilitara și avea o concentrație de 1,04mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;
Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.