Focșani: o farmacie DONA va avea program non-stop pe 30 noiembrie și 1 decembrie

0

În perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, cu ocazia sărbătorilor legale „Sfântul Andrei”, respectiv Ziua Națională a României, Farmacia DONA din bulevardul Unirii numărul 33, bloc 33, va funcţiona cu program non-stop. Echipa de farmaciști DONA va asigura fără întrerupere consiliere de specialitate pacienților, precum și acces la medicamente și produse destinate sănătății.
„Responsabilitatea, grija și angajamentul pe care ni le-am asumat față de pacienți nu ține cont de zi sau oră. Ca de fiecare dată, farmaciștii DONA din Focşani vor fi alături de persoanele care se vor confrunta cu neplăceri legate de sănătate, oferindu-le sfaturi utile şi acces la un portofoliu diversificat de produse pentru ameliorarea stării de sănătate. Este modalitatea noastră de a contribui la celebrarea în cele mai bune condiţii a două sărbători importante. Cu această ocazie, le urăm tuturor sărbătoriţilor şi tuturor românilor ani buni şi sănătoşi, cu înţelegere şi optimism” , au declarat reprezentanţii Farmaciilor DONA.
Programul de funcționare al Farmaciilor DONA din Focşani în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie poate fi consultat aici.
Despre Farmacia DONA
„Farmacia DONA” este unul dintre cele mai apreciate nume în comerțul farmaceutic din România, cu o reputație solidă construită în aproape 25 de ani de activitate.
Sub marca „Farmacia DONA” funcţionează circa 300 de farmacii deţinute de 7 companii, iar aproximativ 2500 de farmacişti, profesionişti în domeniul sănătăţii și antreprenori români sunt devotați unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel de calitate.
Peste 2,3 milioane de români trec lunar pragul Farmaciilor DONA, răspândite în toate județele țării.