Un bărbat a fost dat dispărut în prima zi a anului. Nu a fost găsit până acum

0
1094

La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 14.33, polițiștii din cadrul Secțíei 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați de către o femeie, din comuna Movilița cu privire la faptul că tatăl său, MUNTEANU VERGINEL, de 46 de ani, a plecat voluntar în cursul zilei de 29 decembrie 2021, și nu a mai revenit la domiciliul său din satul Dioechieți-Rediu.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, păr negru, greutate 70 de kg, ochi căprui, față rotundă, are un tatuaj pe partea exterioară a braţului drept.

Vestimentație: la momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de culoare mov, pantaloni de culoare gri, în picioare purta cizme din cauciuc de culoare verde.

La nivelul Secției 10 Poliție Rurală Panciu s-au constituit echipe mixte, care au început căutările atât în comuna Movilița cât și în zonele limitrofe (extravilanul comunei Fitionești, Valea Caregnei, Panciu). De asemenea, căutările au fost sprijinite de forțe din cadrul ISU Vrancea, IJJ Vrancea, Serviciului Public Județean Salvamont Vrancea, Poliției Locale, dar și de reprezentanți SVSU. Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. (IPJ Vrancea)Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentȘi astăzi s-a produs un cutremur de peste 3 pe scara Richter, în Zona seismică Vrancea
Articolul următorPrimăria Focșani reia procedura de concurs pentru funcția de director al Ateneului Popular