marți, iulie 23, 2024
AcasăActualitateUn avocat din Focșani a provocat urmărirea penală a E.ON Gaz

Un avocat din Focșani a provocat urmărirea penală a E.ON Gaz

Compania E.ON GAZ este urmărită penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Decizia a fost obținută de avocatul focșănean Gabriel Nicolae, membru în Baroul Vrancea, care reprezintă în proces familia unui bărbat din Vrancea care a murit în anul 2010 într-o pensiune din Suceava. Potrivit avocatura.com susţinerile avocatului Gabriel Nicolae „au făcut ca cercul persoanelor prezumtiv vinovate de producerea unei tragedii în anul 2010 să se mărească. Aceasta după ce Judecătoria Suceava a admis plângerea împotriva unei soluţii de clasare cu privire la ucidere din culpă de către E.ON Gaz Distribuţie SA, dar şi a altor părţi, printre care şi funcţionari publici”, scrie avocatura.com

În februarie 2010, focșăneanul Daniel Ciupercă, fost ofițer de poliție, dar care lucra ani ca agent de vânzări la o firmă de piese auto a plecat în delegaţie la Suceava, unde s-a cazat la o pensiune de patru stele. A doua zi, personalul hotelului a intrat în alertă după ce 16 persoane, printre care doi copii, au sunat la salvare deoarece s-au simţit rău la micul dejun.

Una dintre cameristele trimise că verifice camerele l-a găsit pe Daniel Ciupercă fără viaţă. Expertizele analizelor de laborator efectuate la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti au arătat că focăneanul s-a intoxicat cu monoxidul de carbon emanat de o defecţiune la centrala termică a clădirii.

În urma tragediei, doi băieți au rămas fără tată.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu