Umanitar: să-l ajutăm pe micuțul Victor ”Bubu”!

0
485

Victor este o minune de băiețel, un copil dorit și venit la o vârstă la care nu crezi că mai poți fi părinte. Este un copil ca o rază de soare, care nu știe ce este răutatea și suferă cumplit când este respins de alți copii și adulți, care nu știu că autiștii sunt doar altfel, dar înțeleg tot. Victor, zis și Bubu, nu știe să se trezească dimineața decât fericit și cu zâmbetul pe buze!
Această afecțiune, autismul, îl împiedică să vorbească și să învețe lucrurile în mod spontan. Dificultatea în comunicare îl frustrează și, uneori, îl înfurie, însă nu durează mult, firea lui luminoasă îl ajută să revină la starea lui de fericire. Practicat doar de puțin timp la copii și adulți autiști, autotransplantul de celule stem este o intervenție noninvazivă, cu riscuri aproape inexistente, dar cu rezultate uimitoare, în funcție de fiecare caz în parte. Din experiența părinților care au apelat la această procedură, este evidentă schimbarea în bine, la unii copii chiar din primele zile. Nu este un tratament miracol, este un adjuvant, o șansă de refacere neuronală pe lângă celelalte terapii aplicate cu costuri foarte mari, costuri suportate integral de părinți. Intervenția costă 10000 euro, plus încă aproximativ 2000. cheltuieli adiacente, clinica cea mai apropiată fiind în Austria, la Viena. Din păcate, sunt niște costuri uriașe pentru familia mea. De când am auzit de această procedură, nu am mai avut liniște. Ca părinte, trebuie să fac orice este posibil să ajut la recuperarea puiului meu. Chiar dacă este doar o șansă la un milion, nu mă liniștesc până nu încerc și asta! Este prioritatea numărul 1 în acest moment!

Autotransplantul poate fi făcut! Dosarul a fost aprobat, data programată este 29 noiembrie. Până acum, din donații, am reușit să strâng 6000 euro din cei 10000 necesari. Mai am două luni și visul meu se poate realiza! Dar nu pot asta fără ajutorul dumneavoastră.

Conturile din Romania pentru cei care vor să doneze direct.
Lei RO37CECEVR0308RON603099
Euro RO50CECEVR03B2EUR0582083
Titular Rădulescu Tatiana Silvia
Telefon 0766798795

Sursa: Facebook Tatiana Silvia Rădulescu