ULTIMA ORĂ Vântul puternic provoacă mari probleme în județ

0
759

Începând cu ora 22.00, traficul pe DN2-E85, în județul Buzău a fost restricționat. De asemenea, se va închide și tronsonul de drum DN 2D, între localitatea Greșu, județul Vrancea, și localitatea Ojdula, județul Covasna, din cauza unor arbori căzuți pe carosabil pe raza județului Covasna. Recomandăm conducătorilor auto să amâne orice deplasare, care nu reprezinta o urgență, dacă traseul traversează zone vizate de avertizările meteorologice, mai ales cele de cod portocaliu și roșu. Totodată, recomandăm conducătorilor auto aflați în tranzit pe DN2-E85 să staționeze în parcările din proximitatea municipiului Adjud sau în parcările amplasate pe DN2-E85, până în municipiul Focșani. (IPJ Vrancea)

– Ora 20:50 – intervenţie degajare elemente de acoperiş căzute pe un autoturism aflat în zona Primăriei din municipiul Focșani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
– Ora 21:05 – intervenție degajare elemente de acoperiș pe str. Popa Șapcă din municpiul Focșani A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
– Ora 21: 10 – intervenție degajare arbore care pune în pericol o locuință în comuna Bolotești, sat Găgești. A intervenit Stația de Pompieri Vidra cu o autospecială de primă intervenție și comandă și SVSU Bolotești.
– Ora 21: 15 – Intervenție degajare elemente de acoperiș, pe bulevardul Brăilei, în municipiul Focșani. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.
– Ora 21: 20 – intervenție degajare arbore care se sprijină pe firele de energie electrică în comuna Țifești, sat Bătinești. A intervenit SVSU Țifești.
– Ora 21:40 – intervenție degajare elemente de acoperiș pe strada Panduri în municipiul Focșani. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de primă intervenție și comandă.
– Ora 22:00 – intervenție degajare arbore care se sprijină pe țeava de gaze pe strada Albinei din municipiul Focșani. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime. (ISU Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentULTIMA ORĂ Copaci rupți, acoperișuri luate de vânt, localități fără curent electric
Articolul următorULTIMA ORĂ Școli închise, joi dimineață, în Vrancea