ULTIMA ORĂ Copaci rupți, acoperișuri luate de vânt, localități fără curent electric

0
1891

– Ora ora 18:25 – intervenţie degajare arbore căzut pe carosabil în municipiul Focşani , str. Pictor Grigorescu. A intervenit din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi trei subofiţeri.
– Ora 18:45 – intervenţie degajare arbore căzut pe carosabil pe str. Aleea Florilor din municipiul Focşani. A intervenit din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi trei subofiţeri.
– Ora 19:14 – intervenţie degajare panou publicitar desprins de vânt în Cerdac, comuna Goleşti. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
– Ora 19: 25 – intervenţie pentru îndepărtarea unui element de acoperiş deprins de pe sediul unei societăţi situate pe str. Anghel Saligny din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

În urma fenomenelor meteorologice, la ora 20.00, următoarele localități erau nealimentate cu energie electrică: Bârsești, Bordești, Chiojdeni, Dumitrești, Gologanu, Gura Caliței, Milcovul, Nereju, Popești, Negrilești, Tulnici, Urechești, Slobozia Bradului, Tâmboești, Răstoaca. Situația este în dinamică permanentă, iar echipajele de la Electrica sunt prezente la fața locului pentru remedierea situației. (sursa: ISU Vrancea)