ULTIMA ORĂ Un nou accident de tractor, la Viișoara. Un bărbat a fost aruncat din tractorul care s-a răsturnat

0
332

Încă o persoană rănită după ce s-a răsturnat cu tractorul. Apelul telefonic, care anunța că, în localitatea Viișoara, un bărbat s-a răsturnat cu tractorul, a fost primit la numărul de urgență 112, în această dimineață, în jurul orei 08:30. În cel mai scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat 3 echipaje de la Stația de Pompieri Vidra, cu 2 autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD.
Pentru a putea ajunge la victimă, pompierii au mers pe jos circa 2 km pe teren accidentat. La fața locului, a fost găsită o persoană, de sex masculin în vârstă de 68 de ani, cu politraumatisme la cap și la membrul superior drept. Persoana a fost aruncată din tractor la momentul în care acesta s-a răsturnat. Pompierii au stabilizat victima și au predat-o echipajului SMURD, care, ulterior a transportat-o la U.P.U. Focșani. (ISU Vrancea)

Amintim că vineri după-amiază, tot în satul Viișoara din comuna Vidra, s-a produs un eveniment asemănător. Un bărbat de 51 de ani a fost prins sub un tractor răsturnat. El a fost extras de localnici și preluat de o ambulanță, pentru a fi transportat la spital.