AcasăAdministratieULTIMA ORĂ Proiectele privind stabilirea unei chirii lunare de 5,31...

ULTIMA ORĂ Proiectele privind stabilirea unei chirii lunare de 5,31 lei/mp pentru imobilul unde funcționează PSD Vrancea au fost retrase de pe ordinea de zi a Consiliului Județean

Consilierul județean PNL Valerică Zamfirescu a solicitat, la începutul ședinței CJ Vrancea de astăzi, retragerea de pe ordinea de zi a celor 3 proiecte de hotărâre care vizau închirierea unor spații către organizația PSD Vrancea și doi 2 deputați PSD Vrancea, în imobilul de pe Strada Republicii nr. 13 din Focșani. Acest imobil aparține Consiliului Județean Vrancea și a fost transmis spre folosință organizației PSD Vrancea în urmă cu peste 25 de ani. Consilierul liberal Valerică Zamfirescu și-a motivat solicitarea de retragere de pe ordinea de zi a proiectelor respective prin tariful extrem de mic propus pentru chiria lunară. Prin urmare, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a propus retragerea celor 3 proiecte de pe ordinea de zi, solicitare aprobată de plenul consiliului.

”8.Aprobarea închirierii unui spaţiu în suprafață de 105,53 mp cu destinaţia de sediu partid politic, situat în Municipiul Focșani, str. Republicii, nr. 13, către Partidul Social Democrat – Filiala Vrancea. / 9.Aprobarea închirierii unui spaţiu în suprafață de 111,30 mp cu destinaţia de sediu birou parlamentar, situat în Municipiul Focșani, str. Republicii, nr. 13, către domnul deputat Halici Nicușor, pe durata exercitării mandatului. / 10.Aprobarea închirierii unui spaţiu în suprafață de 108,54 mp cu destinaţia de sediu birou parlamentar, situat în Municipiul Focșani, str. Republicii, nr. 13, către doamna deputat Stoica Elena, pe durata exercitării mandatului.”, sunt cele 3 proiecte retrase de pe ordinea de zi.

Tariful stabilit prin proiectele respective era de 5,31 lei/mp. Prin urmare, Nicușor Halici ar fi plătit o chirie lunară de 591 de lei, în vreme ce colega lui, Elena Stoica, ar fi plătit 576,35 lei/lună. De asemenea, Partidul Social Democrat-Filiala Vrancea ar fi achitat 560,36 lei/lună. În total, în conturile Consiliului Județean ar fi intrat, lunar, de pe urma închirierii întregului imobil, de pe strada Republicii nr. 13, puțin peste 1.600 de lei, pentru o suprafață de peste 300 mp în centrul municipiului Focșani.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu