ULTIMA ORĂ Patru copii căutați de salvatori în râul Putna

0
1393

UPDATE 1    Între timp, IPJ Vrancea a transmis următoarea comunicare: ”Prin apel 112, o femeie a sesizat că patru minori, cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani, au plecat de la domiciliu, din cursul zilei de ieri, ora 18, la scăldat, și nu au mai revenit, în satul Vităneștii de sub Măgură, comuna Bolotești. Imediat au fost demarate acțiuni de căutare, cu echipe mixte de căutare, fiind solicitat sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. La actiunile de căutare participă douăzeci de polițiști, șase pompieri, cinci jandarmi, cinci reprezentanți ai Sistemului de Gospodărire a apelor precum și mai mulți voluntari.”

UPDATE: Viceprimarul comunei Bolotești ne-a declarat că cei patru copii sunt în viață, dar se ascund în pădure de părinți, după ce în cursul zilei de marți au fost la scăldat și au revenit acasă abia azi dimineață. Cum au fost luați la zor de părinți au fugit din nou de acasă.

Patru copii din Vrancea, din comuna Bolotești, sunt căutați de salvatorii de la ISU, cu bărcile, în râul Putna. Eu au vârste între 10 și 14 ani și ar fi plecat dimineață la scăldat. Vom reveni.