ULTIMA ORĂ Oprișan folosește în interes personal, până în ultima clipă a mandatului, cea mai scumpă mașină a Consiliului Județean Vrancea

0
579

De-a lungul anilor, Marian Oprișan, președintele încă pe hârtie al Consiliului Județean Vrancea, a folosit, la majoritatea întrunirilor politice, autoturismele instituției publice. La fel face și astăzi, în ultima zi a mandatului de președinte al CJ Vrancea (pe unde a trecut foarte rar în ultimii ani). Președintele demis al PSD Vrancea a venit să-și salveze (speră el) cariera politică, la sediul organizației județene, de pe Strada Republicii din Focșani, tot cu autoturismul preferat de la Consiliul Județean Vrancea. Este vorba de un SUV Toyota LandCruiser, cu toate dotările, cu numărul de înmatriculare VN 65 FHW. Pe lângă folosirea în scop politico-personal a mașinilor administrației publice (inclusiv la plimbări prin țară și la cumpărături), obiceiul lui Oprișan este de a-i ordona șoferului să îl aștepte cu motorul pornit, indiferent câte ore are de așteptat.

De altfel, mulți primari chemați, astăzi, să-i semneze lui Oprișan listele de susținere, au venit la sediul PSD Vrancea cu mașinile primăriilor pe care le administrează.