marți, iulie 16, 2024
AcasăSportULTIMA ORĂ Fotbal: CSM Focșani 2007 câștigă pe...

ULTIMA ORĂ Fotbal: CSM Focșani 2007 câștigă pe finalul prelungirilor semifinala pentru promovarea în Liga 2

Meci tensionat, dar încheiat cu victorie pentru CSM Focșani 2007. Echipa focșăneană a jucat cu SCM Râmnicu Vâlcea, pe teren propriu, semifinala pentru promovarea în liga secundă de fotbal. A fost o victorie obținută cu greu, printr-un gol înscris în penultimul minut al prelungirilor.

Și evoluția scorului a fost una dramatică. Oaspeții au înscris primii și au intrat la pauză cu avantaj de un gol. Jucătorii lui Călin Moldovan au egalat repede în repriza secundă, în minutul 51. Cu toate că au dominat teritorial, fotbaliștii gazdă nu au reușit să preia conducerea pe tabela de marcaj. Mai mult, la una dintre puținele lor ocazii, jucătorii din Râmnicu Vâlcea au marcat și au marcat din nou. Gazdele au egalat spre finalul celor 90 de minute regulamentare, prin Ciobanu. Au urmat prelungirile și, până la urmă, insistența jucătorilor echipei focșănene s-a concretizat în minutul 119, când Alexandru Zaharia a reușit să înscrie un gol spectaculos, de la marginea careului de 16 metri. După circa un minut, arbitrul Sebastian Colțescu a fluierat finalul partidei.

Astfel, CSM Focșani a câștigat semifinala cu 3-2 și va juca finala, tot pe teren propriu, cu CS Dinamo București, finala barajului de promovare în Liga 2 va avea loc sâmbătă, 15 iunie, pe stadionul Milcovul, de la ora 17.30.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu