marți, iulie 16, 2024
AcasăPoliticaULTIMA ORĂ Biroul Electoral Județean a respins cererea...

ULTIMA ORĂ Biroul Electoral Județean a respins cererea PNL de renumărare a buletinelor de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Vrancea

În această seară, Biroul Electoral de Circumscripție nr. 41 Vrancea a decis în privința solicitării PNL Vrancea de renumărare a buletinelor de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Vrancea din tot județul (364 de secții de votare). Membrii Biroului Electoral Județean nu au fost de acord cu cererea PNL și au votat împotrivă, cu majoritate. Potrivit unor surse, niciun membru BEJ (de la celelalte partide, președinte sau locțiitor) nu a votat cererea PNL (cu excepția reprezentantului PNL Vrancea).

”La Costinești s-au renumărat toate voturile de 5 ori! Oare ce-ar fi ieșit dacă renumăram și în județul Vrancea? Astăzi nu s-a vrut, și-au dat mâna restul partidelor și au votat împotrivă! Când mă gândesc că unii ne făceau pe noi comasați! Vă mulțumim tuturor pentru încredere. Împreună cu echipa mea vom analiza motivarea și vom hotărî ce vom face mai departe.”, a scris pe Facebook președintele PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru, imediat după anunțarea rezultatului votului din Biroul Electoral Județean Vrancea.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu