ULTIMA ORĂ Care este cauza accidentului în care și-au pierdut viața 4 persoane

0
278

Instituțiile abilitate au făcut în bilanț al intervenției la accidentul produs astăzi după-amiază, de pe DN2-E85, din zona Pădureni, în urma căruia și-au pierdut viața 4 persoane

ISU Vrancea – Pe raza orașului Mărășești, în dreptul localității Pădureni, în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme care circulau pe E85, au rezultat 6 victime. Patru victime au fost declarate decedate (2 victime de sex masculin, o victimă de sex feminin și un adolescent de aproximativ 15 ani). Două victime în stare gravă au fost transportate la spital respectiv: un tânăr de aproximativ 20 de ani (din mașina înmatriculată în Constanța) a fost transportat de ambulanța SMURD la CPU Adjud, iar cealaltă victimă, de sex feminin, de aproximativ 59 de ani (din mașina înmatriculată în județul Bacău), a fost transportată de ambulanța SAJ la UPU Focșani. La fața locului au intervenit din partea ISU Vrancea: patru ambulanțe SMURD, o descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, de SAJ Vrancea patru ambulanțe și de la ISU Galați un elicopter SMURD. Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 15:55, Planul roșu a fost activat începând cu ora 16:00 și a încetat la ora 17:05.

IPJ Vrancea – Imediat de la primirea apelului 112, la fața locului au fost dirijate să intervină trei echipaje ale Poliției Rutiere și un echipaj din cadrul Serviciului Criminalistică. Din primele date, a reieșit faptul că un autoturism, înmatriculat în județul Constanța, care circula pe sensul Adjud- Focșani, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în județul Bacău. Din nefericire, în urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul a 4 persoane, între care și un minor, precum și rănirea altor două persoane. Conform primelor investigații medicale efectuate, cele două persoane transportate la spital sunt rănite ușor. În acest moment, traficul se desfășoară în condiții normale la locul producerii accidentului.