ULTIMA ORĂ Adrian Vulpoiu este noul director al CUP Salubritate

0
370
?????????????

După un an și jumătate de la obținerea prin concurs a postului de director al Direcției de Dezvoltare Serviciu Publice Focșani, Adrian Vulpoiu a părăsit această instituție pentru a se ocupa de activitatea CUP Salubritate. Decizia îi aparține primarului Cristi Misăilă, care se pare este total nemulțumit de starea de lucruri care există în instituția care a fost condusă de “profesionistul” Viorel Profiroiu, așa cum l-a prezentat de fiecare dată când a avut ocazia.

„Sunt director interimar începând de azi, 27 martie, până când se va stabili procedurile pentru organizarea unui concurs. Am și dat deja primele dispoziții, care țin de ceea ce este de făcut pentru îmbunătățirea serviciilor oferite populației, să se vadă că se face curățenie în oraș”, ne-a declarat Adrian Vulpoiu.

Profiroiu și-a dat demisia din funcție iar din informațiile noastre primarul ar urma să dispună un audit la această instituție. Mutarea de la CUP Salubritate se produce și în contextul în care primarul Misăilă a declanșat acțiunea de recenzare a populației pentru a afla numărul persoanelor care nu plătesc pentru serviciul de salubritate, după ce Curtea de Conturi l-a urecheat că supt din cei 93.000 de locuitori ai orașului, aflați în scripte, doar 49.000 au contract cu CUP Salubritate. În ce privește Direcția de Dezvoltare Servicii Publice, funcția va fi ocupată, tot interimar, de Costel Dochioiu, angajat al acestei instituții.