ULTIMA ORĂ Accident pe E85, o persoană încarcerată

0
538

UPDATE   Traficul a fost reluat pe ambele sensuri, între Focșani și Garoafa.

În urmă cu câteva minute s-a produs un accident de circulație pe E85, pe raza comunei Garoafa, în eveniment fiind implicate un autoturism și o autoutilitară. Din primele informații, se pare că cel puțin o persoană este încarcerată. Spre locul accidentului au plecat echipaje SMURD, SAJ, de poliție și descarcerare. Traficul este blocat pe sensul Focșani – Garoafa.

”În urmă cu câteva minute, prin apel 112 a fost sesizată producerea unui accident rutier pe DN2, între Focșani și Garoafa. Conform apelului, sunt două autoturisme implicate și două victime, dintre care una încarcerată.” (sursa: IPJ Vrancea)

”Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit la un accident rutier produs pe DN2-E85. În urma impactului dintre două autoturisme, o persoană a rămas încarcerată. Echipajul de pe autospeciala de descarcerare a extras victima, de sex feminin, în vârstă de aproximativ 46 de ani, din comuna Pufești, care a fost predată echipajului SAJ aflat la fața locului. (ISU Vrancea)